Хорошее кино
Хорошее кино
А | Б | В | Г | Д | Е | Ж | З | И | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Э | Ю | Я | Весь список
Патрик Суэйзи
Patrick Wayne Swayze (Swasey)
(18.08.1952 - 14.09.2009)
Риск очищает душу
Избранная фильмография:
Актер
Зверь ... 2009
Окись ... 2009
Миллион на Рождество ... 2007
Прыжок ... 2006
Молчи в тряпочку! ... 2006
Икона ... 2005
Икона ... 2005
Лысый нянька: Спецзадание ... 2005
Джордж и Дракон ... 2004
Грязные танцы: Гаванские ночи ... 2004
Копи царя Соломона ... 2004
Вупи (сериал) ... 2003-2004
11:14 ... 2003
Последний танец ... 2003
Проснувшись в Рино ... 2002
Зелёный дракон ... 2001
Донни Дарко ... 2001
Попутчики ... 2000
Чёрный пёс ... 1998
Письма убийцы ... 1998
Три желания ... 1995
Легенды дикого запада: невероятные приключения ... 1995
Небылицы ... 1995
Вонгу Фу с благодарностью за всё от Джулии Ньюмар ... 1995
Отчаянный папа ... 1993
Город удовольствий ... 1992
На гребне волны ... 1991
Призрак ... 1990
Ближайший родственник ... 1989
Дом у дороги ... 1989
Уорсоу по прозвищу "Тигр" ... 1988
Стальной рассвет ... 1987
Грязные танцы ... 1987
Молодая кровь ... 1986
Север и юг: Книга вторая ... 1986
Север и юг ... 1985
Красный рассвет ... 1984
Изгои ... 1983
Отвага ... 1983
Библия, часть I и II ... 1980

Адрес фотографии: http://s.lookatme.ru/posts/66958-patrick-wayne-swayze 

She’s Like The Wind (песня исполнена Патриком в "Грязных танцах") 


Listen baby I’ve been around
I know that you like how I wear my crown
And I know that im something that is so profound
So far what im hearing look I like the sound
Everybodys talkin about it
We could be talkin why would u doubt it
Your plams are sweaty and your heart sounds poundin
This is what u feeling tell me about it

{Tony Sunshine}
Shes like the wind
Thru my tree
{baby yea baby yea}
Shes rides all night
Next to me
Like u won’t believe {No}
She leaves me the moonlight
Only to burn me wit the sun
Damn it I believe she knows
She takin my heart
She doesn’t know what shes done
Baby please

I feel her breath in my face {baby I can feel}
Her bodys close to me {her body close to me}
Can’t look in her eyes {can’t look in your eyes}
Shes outta my league {shes outta my league oh}
Just a fool to believe
Shes got everything I need
Shes like the wind

{Lumidee}
If u cant conceive it muffin
Cause u just let it be its nothing
Look we just hangin around
Sneakin a look
When I can just put you down

{Tony Sunshine}
Girl I look in the mirror {what u see what u see}
And all I see {tell me what u see girl, tell u I can feel this baby}
Is a young old man with only a dream {ooo oh oh}
Am I just fooling myself {yea}
Thinkin she'll stop the pain {yes she will yes she will}
Living without her
I'd go insane
Damn it I believe she knows

Feel her breath on my face {baby I can feel}
Her body close to me {her body close, yes I do}
Can't look in her eyes {cant look in her eyes}
She's outta of my league {shes outta my league oh}
Just a fool to believe
She got everything I need
She's like the wind

{Lumidee}
Look I’m right here
Come on toughin up
Boo get it together and just try ur luck
Ever since I herad u got this little crush i
Pass ur way and its givin me a rush
So I peeped ur style
Yes I’m impressed
Always wit the best
Put dem other dudes to rest
So u aint got to stress cuz I got what u need
I could ease ur pain and fulfill all ur dreams

Just a fool to believe
She got anything I need {take dat}

I feel her breath in my face
Her body close to me {clap yo hands}
Can’t look in her eyes, no {yea}
She’s outta my league {move}
Just a fool to believe {Move}
She got anything I need
She’s like the wind

{Lumidee}
If u cant conceive it muffin
Cause u just let it be its nothing
Look we just hangin around
Sneakin a look
When I can just put you down

If u cant conceive it muffin
Cause u just let it be its nothing
Look we just hangin around
Sneakin a look
When I can just put you down

Move
Tony Sunshine
Yea 
Take dat

She’s like the wind

От сердечного приступа внезапно умер отец Патрика Суэйзи. Ему Патрик посвятил свою игру в фильме "Призрак" (1990, режиссёр - Джерри Цукер, оператор - Адам Гринберг). Всю жизнь был предан жене Лизе Ниеми.


15.09.2009

   Последние обновления:
фильмы
Кундун
10.04.2017

личности в кино

статьи

Троник:сделайте сайт у нас
История Олимпийских Игр
От античности до современности
Петр и Патрик
Все об Ирландии